Gesprongen/bevroren waterleidingen

Water lekkage is de grootste schade post van huiseigenaren en verzekeraars. Onze loodgieters in Amsterdam geven spoed gevallen altijd voorrang en zijn u graag van dienst.

Gootsteen lekkage

De keukenkraan druppelt, de zwanenhals lekt of keukenboiler lekt? Lekkages onder de gootsteen zijn de meest voorkomende lekkages. Onderhavig aan het frequente gebruik van water is het niet meer dan normaal dat hier ook de meeste lekkages voorkomen. Onze loodgieters in Amsterdam zijn zeer ervaren in het verhelpen van deze lekkages.

Ondergelopen kelder/souterrain

Een stevige regen bui of een verstopping van het hoofdriool kan een flinke lekkage veroorzaken. De grote hoeveelheid water die in één keer moet worden verwerkt veroorzaakt waterdruk, en stelt vaak verborgen lekkages bloot. Onze loodgieters in Amsterdam kunnen de kelder voor uw leegzuigen en de lekkage of verstopping tegelijkertijd verhelpen.

Gaslekkage

U ruikt gas ergens, de gasrekening is buitensporig hoog, de energieleverancier heeft een drukverlies geconstateerd? Gas lekkages vragen om acute aandacht. Martin Breman BV is een gaserkend gecertificeerd bedrijf in Amsterdam en wij zijn assisteren u graag met al uw gaslekkages.

Daklekkage

Een eigen huis, een lekkend dak boven uw hoofd? Onze dakdekkers kunnen elk lek traceren en verhelpen. Ook voor al uw lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Heeft u last van lekkage en wilt u contact opnemen? Dat kan door te bellen naar 020-4704700. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@martinbreman.nl als u vragen heeft over onze diensten. Wij lossen graag de lekkage voor u op.