Lees wat anderen van onze service vinden

Op deze pagina vindt u een overzicht van reviews die klanten voor ons hebben achter gelaten. Meer weten over onze service? Neem dan contact op door te bellen naar: 020 4704700 of te mailen naar: info@martinbreman.nl.

Moet het toch even kwijt, gezien de vorige review. Martin Breman is een top loodgieter! Hij heeft onze vloerverwarming gedaan , onze ketel, hij heeft een afzuigkap via de grond aangelegd (waar anderen zeiden dat dit niet mogelijk was), lekkages opgelost, verstoppingen, badkamer aangelegd, etc. te veel op op te noemen. Alleen maar lof. Geen betere loodgieter in Amsterdam!

Sharon
Amsterdam

Een zeer handige service dienst. Je belt en ze staan zo bij je op de stoep. Vriendelijk personeel en je probleem zo verholpen voor een leuke prijs. Dus als je een probleem hebt met je wasmachine, vaatwasser of koelkast gewoon bellen.

Hans
Amsterdam

Martin Breman is DE specialist op het gebied van CV-ketels in Amsterdam. Niemand heeft meer verstand van ketels, boilers, pompen, kranen, weet ik het! (Nee dus. Martin wel.) Hij heeft bijna alle onderdelen ruim voorradig en een hele goede technische dienst!

Nienke
Amsterdam

Ik sta in deze winkel omdat ik er door mijn klussende man naar toe ben gestuurd. Ik heb een stukje koperen waterleiding nodig dat moet aantakken op onze hoofdleiding. Ik baal altijd van dit soort klusjes, maar als je dan bij Martin Breman binnenstapt gaat de zon weer een beetje schijnen. Het koper wordt op maat afgezaagd en de verkoper vraagt of hij hem ook nog moet buigen. Daar wordt het klussende thuisfront helemaal blij van, dus dan zeg ik Breman bedankt!

Anjet
Amsterdam

Vandaag heb ik bezoek gehad van Amar en Paul, beiden werkzaam bij Martin Breman. Zij hebben mij geholpen met een verstopping in de afvoer van mijn keuken waar ik al 5 jaar lang last van had. In al de tijd dat ik hier woon, heeft deze afvoer nog nooit normaal gefunctioneerd. Er zijn meerdere loodgieters langsgeweest, die het probleem niet konden verhelpen en de handdoek in de ring wierpen. Amar en Paul zijn uit een ander hout gesneden en wilden mijn probleem direct oplossen. Binnen 10 minuten stelden ze de juiste diagnose en 30 minuten later had ik eindelijk een afvoer die ´normaal´ functioneert. Deze jongens hebben top werk geleverd. Iedereen die vergelijkbare problemen heeft meegemaakt, begrijpt dat ik het werk van deze jongens enorm waardeer en hen als helden beschouw.

Andrew Steijaert
Amsterdam

Op ‘n zaterdag hield m’n CV ketel er voorgoed mee op. Ik rondbellen voor reparatie. Kwam er eerst iemand van het G.O.K kijken… Die kon niks betekenen en de man liet me gewoon zitten. Dus ik rondbellen voor een nieuwe. Iedereen wilde wel komen kijken voor ‘n offerte, op maandag… Totdat ik Martin Breman van de Algemene Service Dienst aan de telefoon kreeg. Die bood aan zondag al een nieuwe ketel te installeren! Geweldig! Omdat hij vond dat je toch niet in de winter in de kou kunt blijven zitten! Super! Hij kende zelfs ons gebouw en legde me uit dat ik bijvoorbeeld geen HR ketel mag/kan installeren bij ons. Heel ter zake kundig dus. Twee vriendelijke heren hebben de ketel en de thermostaat en het expansievat vervangen en wij zitten er weer warm bij. Het was niet spotgoedkoop, maar deze service op een zondag is het waard! Ik vind de Algemene Service Dienst helemaal top!

RPJL Wekhoven
Zeeburgerkade