Een toilet plaatsen zonder afvoer in de buurt

U wilt een toilet plaatsen op zolder maar er is geen afvoer in de buurt? Geen ramp door het toepassen van een Sanibroyeur gaan er vele nieuwe deuren open. De kelder kan benut worden, tuinhuisjes en zelfs de slaapkamer voor sanitaire faciliteiten. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden.

Sanibroyeur reparatie dienst

In samenwerking met SFA Sanibroyeur Benelux en Broyeur Amsterdam hebben wij een reparatie dienst opgezet in Amsterdam zuid. U kunt vanaf maandag t/m zaterdag , tussen 8:00 en 16:30, uw SFA Sanibroyeur vermaler of vuilwaterpomp afleveren in de winkel voor een reparatie of het regulier onderhoud.

Bent u niet instaat de pomp zelf te demonteren? Geen paniek u kunt altijd een monteur bestellen.

Wij hebben diversen werkbanken ingericht om een Sanibroyeur vermalers / vuilwaterpompen te reparerendan wel te herstellen naar origenele staat Vanwege ons ruime assortiment aan onderdelen kunnen wij vrijwel alle Sanibroyeur producten direct repareren en kunt u snel weer genieten van uw product! Indien u geadviseerd wilt worden in de aanschaf of in het gebruik van SFA Sanibroyeur producten kunt u met alle vragen terecht bij onze medewerkers.

Vragen over onze Sanibroyeur service?

Heeft u vragen over onze Sanibroyeur service of ontvangt u graag vrijblijvend advies? Neem contact met ons op via 020-4704700 of stuur een e-mail naar info@martinbreman.nl. Wij helpen u graag verder.