WC Verstoppingen

Toilet verstoppingen worden veelal veroorzaakt door wc blokjes, vochtige doekjes en veroorzaken een groot ongemak voor het huishouden. Wij passen verschillende ontstoppingstechnieken toe waaronder riolering doorspoeling, cameratechnieken en trachten te allen tijde gezamenlijk met de opdrachtgever te streven naar de best mogelijke oplossing. Lees meer.

Douche/Bad Verstopping

Doucheverstoppingen en badverstoppingen worden veelal veroorzaakt door lichaamseigen vetten en lichaamshaar. Deze verstoppingen zijn onvermijdelijk maar gelukkig ook relatief eenvoudig ontstopbaar. Wij werken in dit segment voornamelijk met vacuüm technieken en zuigen de blokkades uit uw afvoer. Preventie van dergelijke verstoppingen is helaas niet of nauwelijks mogelijk en wij adviseren u snel een professional in te schakelen. Lees meer.

Keukenafvoeren Verstopt

Keukenafvoeren worden veelal getergd door verstoppingen, omdat deze heel frequent gebruikt worden en de diameter van deze leidingen kleiner zijn dan die van het toilet. Vaak zijn de nieuwere keukens voorzien van een vaatwasser die zijn (vettige) lozing afvoert op de gezamenlijke leiding van de gootsteen. De meeste keukenverstoppingen vinden plaats vlak achter de zwanenhals of in het eerste gedeelte van de liggende leiding. Deze verstoppingen zijn te verhelpen door het toe te passen van een mechanische veer die de restanten opschudt, weg trilt en gezamenlijk met water loost richting het hoofdriool. Keukenverstoppingen van een meer hardnekkige aard zijn vaak te wijten aan constructie fouten en vergen wat meer aandacht. Wij onderzoeken allereerst de mogelijkheid om de keukenverstoppingen te verhelpen middels onze hoge druk spuit vorens over te gaan tot het vervangen van de keukenafvoer. Lees meer.

Regenpijp Hemelwaterafvoer Verstoppingen

Regenpijpen raken voornamelijk verstopt door organisch afval zoals bladderen en opstuivend zand. Wij spuiten deze leidingen door met onze hogedrukspuit en indien nodig worden de aansluitende dakgoten gereinigd. Lees meer

Verstopte hoofdrioleringen

Verstopte hoofdrioleringen legt een heel huishouden stil waardoor de urgentie tot dienst verlening erg hoog is. Wij begrijpen dit maar al te goed en streven er naar u een dergelijke voorrangspositie, zover onze planning dat toelaat, te verlenen. Door het toepassen van camera technieken en onze hogedrukspuitwagens verhelpen wij deze verstoppingen snel en doeltreffend. In het geval dat er een breuk, scheur of verzakking geconstateerd wordt, volgt er een prijsopgave op maat. Lees meer.