Hulp van onze loodgieter in Amsterdam-Noord

Bent u in Amsterdam-Noord op zoek naar een vakkundig installatie- en loodgietersbedrijf? Maak dan kennis met Martin Breman. Ons installatie- en loodgietersbedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij zijn loodgieter in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een verstopte gootsteen, regenpijp of riolering of de installatie van een nieuwe badkamer. Wij kunnen het voor u verwezenlijken. Ook voor al uw installatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden bijvoorbeeld hulp wanneer u last heeft van een CV-storing of wanneer er nieuwe leidingen aan moeten worden gelegd. Iedere klus wordt snel en met een kwalitatief goed resultaat afgerond. Wilt u in Amsterdam-Noord de hulp van onze loodgieter en installateur inschakelen? Bel ons dan direct op 020-6149633. Onze monteurs werken zeven dagen per week van 7.30 tot 22.00 uur en komen u zo snel mogelijk helpen.

Uw wc, gootsteen of regenpijp laten ontstoppen in Amsterdam-Noord

Heeft u als particulier of bedrijf in de regio Amsterdam last van een gootsteen, riool of wc verstopping? Laat dan direct loodgietersbedrijf Martin Breman langskomen om de verstopping te verhelpen. Verstoppingen komen voor in allerlei vormen. Denk aan een wc verstopping, douche of bad verstopping, riool verstopping, keukenafvoer verstopping en regenpijp verstopping. Een verstopping zorgt voor behoorlijk veel overlast in het huishouden. Het water loopt niet meer goed weg en er hangt vaak een vervelende stank. Een loodgieter als Martin Breman heeft de juiste materialen en kennis in huis om uw verstopping op snelle en vakkundige wijze te verhelpen.

Onze aanpak bij een verstopping

Hoe ontstopt onze loodgieter uw wc, regenpijp, afvoer of riool? Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Verstoppingen in het toilet worden meestal veroorzaakt door wc blokjes en vochtige doekjes. Om de wc te ontstoppen passen wij verschillende ontstoppingstechnieken toe. Bijvoorbeeld riool doorspoeling en cameratechnieken. Verstoppingen in uw bad of douche worden meestal veroorzaakt door lichaamshaar en vetten. Voor het ontstoppen gebruiken we vacuüm-technieken om de blokkades uit de afvoer te verwijderen. Een verstopping van uw keukenafvoer wordt verholpen met een mechanische veer die de restanten aan vuil opschudt, weg trilt en in combinatie met water afvoert naar het hoofdriool. Een verstopping in het hoofdriool kan worden verholpen met de juiste cameratechnieken en een krachtige hogedrukspuitwagen. Is het riool kapot? Dan kunnen wij ook de reparatie verzorgen. Tot slot helpen wij ook bij een verstopte regenpijp. Met een hogedrukspuit kunnen wij de leidingen doorspuiten en aansluitend de dakgoten reinigen. Meer weten over onze ontstoppingswerkzaamheden in Amsterdam-Noord? Neem dan contact met ons op.

Installatiewerkzaamheden door onze installateur en loodgieter

Een CV ketel is niet meer weg te denken uit onze woningen en bedrijven. Hij geeft ons warmte wanneer we dat nodig hebben. Wanneer een storing optreedt bij uw CV, zult u dit waarschijnlijk direct merken. Zeker in de winter kan dit voor ongemakken zorgen. Gelukkig staat ons installatiebedrijf voor u klaar met snelle hulp. Wij repareren uw CV, zodat u weer van de aangename warmte in uw woning in Amsterdam-Noord kunt genieten. Als erkend installatiebedrijf kunt u ons ook inschakelen voor een keuring of onderhoudsbeurt van uw CV. Wordt uw woning in Amsterdam-Noord nog verwarmd met een geiser of kachel? Dan kunnen we u uiteraard ook helpen. Dit type installatie vereist echter wel meer aandacht. Voor regelmatig onderhoud kunt u daarom een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Benader ons en ontvang meer informatie over het afsluiten van een onderhoudscontract.

De verzorging van het leidingwerk door ons installatiebedrijf

U kunt onze installateur niet alleen inschakelen voor het keuren, vervangen of onderhouden van uw CV in Amsterdam-Noord, maar ook voor het volgende:

 • Het installeren van nieuwe leidingen
 • Een renovatie van uw leidingen
 • Soldeerwerkzaamheden
 • Het aanleggen van kunststofleidingen
 • Gasleidingen, circulatie leidingen en keuringen
 • Keuken- en badkamerrenovaties
 • Watermeterbeugels

Wilt u meer te weten komen over de installatiewerkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Hulp bij lekkage in Amsterdam-Noord en de reparatie van uw Sanibroyeur

Heeft u in Amsterdam-Noord last van een lekkage? Laat de reparatie dan over aan de loodgieter van Martin Breman. Wij achterhalen snel de oorzaak van de lekkage en voeren een reparatie uit. Zo blijft de schade door lekkage in uw woning of pand beperkt. Bent u in het bezit van een Sanibroyeur, maar werkt deze installatie niet meer naar behoren? Onze vakman verzorgt dan graag de reparatie van uw Sanibroyeur. Uiteraard kunt u ook een nieuwe Sanibroyeur laten plaatsen. Wij ontvangen graag meer informatie aangaande uw wensen voor een Sanibroyeur.

De voordelen van Martin Breman

Heeft u besloten om Martin Breman in Amsterdam-Noord in te schakelen voor de nodige installatie- en loodgieterswerkzaamheden? Dan kunt u het volgende bij ons verwachten:

 • Snelle dienstverlening tegen scherpe tarieven
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract
 • Wij helpen zowel bedrijven als particulieren
 • Erkend gas installateur
 • Betaling per pin mogelijk
 • 24/7 spoedservice

Voor meer informatie over onze diensten en voordelen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Wenst u de hulp van onze loodgieter en installateur in Amsterdam-Noord? Wilt u bijvoorbeeld een verstopping laten verhelpen of wilt u een nieuwe Sanibroyeur laten plaatsen? Bij Martin Breman is het allemaal mogelijk. Bel ons via 020-4704700 of mail naar info@martinbreman.nl en maak een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Amsterdam-Noord om uw installatie- of loodgietersklus te voltooien.